Bestuur

De afdeling

De afdeling Gunners (opgericht in 2012) is de afdeling voor officieren in actieve dienst binnen de VOA. De afdeling biedt haar leden naast alles waar de VOA voor staat een netwerk en een platform waar vakmanschap maar ook kameraadschap voorop staan. De Gunners is een afdeling voor en door de leden, voorstellen en ideeën voor activiteiten zijn altijd welkom.
De afdeling is er veel aan gelegen om een extra dimensie toe te voegen aan het beroep van officier. Het verbinden van vuursteun-gelijkgestemden binnen en buiten de landmacht en internationaal is een belangrijk streven.

NIEUWS EN RECENTE BIJEENKOMSTEN

Vanwege de Corona-crisis zijn in 2020 geen gunners activiteiten gepland. Wellicht ad hoc nog een eindejaarsborrel. Het afdelingsbestuur zal zich dit jaar beraden over een uitdagend programma voor 2021 en staat open voor suggesties.

NEW SERIES about NATO soldiers! The Wolfpack 🐺

In the series “The Wolfpack” 🐺, we follow five soldiers on their first mission in Lithuania. Take a peek into their daily lives and see how they operate the Dutch Royal Army’s heaviest piece of artillery: the armoured howitzer. https://youtu.be/0A4KULdhs-M

Nieuws en recente bijeenkomsten

Login ledengedeelte VOAWEB