Galafeest der Artillerie 2019

Night at the Museum’.

Het thema benadrukt niet alleen het artilleristisch karakter van het artilleriegala, maar biedt VOA-leden en hun gasten ook de gelegenheid het museum te bezoeken en de fraaie expositie te bewonderen. Gasten kunnen die beleving intensiveren door deel te nemen aan een workshop stijldansen, die gecombineerd met de ambiance van het museum, een unieke ervaring zal opleveren. In de Officierscantine kunt u genieten van een ‘walking dinner’, een weerzien met collegae en vrienden en een life band, die de muzikale aankleding met schwung zal verzorgen.

Tijdschema. Vanaf 17.30 uur wordt u ontvangen in het Artilleriemuseum, waarna u, voorzien van een drankje, van de collectie kunt genieten. Om 19.00 uur heten we u welkom in de Officierscantine.  Na de openingstoespraken wordt kort uw aandacht gevraagd voor een goed doel, waarna het feest echt kan beginnen. Om 01.00 uur ’s nachts eindigt het galafeest.

Tenue. Het tenue zal voor militairen AT met kleinmodeldecoraties zijn, voor burgers en voor militairen bd smoking. De dames vragen wij een avondtoilet te dragen. Wij vragen voor deze avond een toegangsprijs van € 30 voor leden en hun partners en van € 35 voor niet-leden en introducees.   

Inschrijving en betaling:

U kunt HIER digitaal inschrijven voor het Gala 

Betaling graag op rekeningnummer NL37INGB0008100018 t.n.v. Vereniging Officieren Artillerie, overmaken z.s.m. na inschrijving

 Namens de Wapenoudste der Artillerie Brigadegeneraal Rob Jeulink, Voorzitter VOA Brigadegeneraal bd Bart Rosengarten en Commandant Vuursteuncommando Kolonel Paul Hoefsloot, heeft het galacomité het genoegen u uit te nodigen om aan het Artilleriegala deel te nemen en hopen wij u, op zaterdag 23 november aanstaande, welkom te mogen heten.

Voor vragen: Email: d.derwisinski@gmail.com mobiel: 06 46078879

Login ledengedeelte VOAWEB