Bezoek Idar Oberstein

Op uitnodiging van de Bgen AD Hupka, die als voorzitter van de Freundeskreis der Artillerietruppe e.V aanwezig was op het gala 2016, werden we de

Lees verder »

Gunners Golftoernooi 2019

De inschrijving is inmiddels gesloten omdat 36 deelnemers zich hebben aangemeld. Wilt u als reserve op de lijst komen of op de mailinglijst geplaatst worden voor GGT 2020, mail dan naar gunnersgolftoernooi@gmail.com

We hebben besloten om toch weer het GUNNERS golftoernooi centraal in Nederland te spelen. De baan is nu twee jaar oud en ontving van ons een compliment in 2018 voor zowel de baan alsook het clubhuis en de catering. Bekijk even de baan:  https://golfbaandekroonprins.nl/

Het toernooi zal gehouden worden op vrijdagmiddag 27 september 2019. De ontvangst met koffie en  wat lekkers is vanaf 10.00uur in het clubhuis.

Hier ontvangt u de flight indeling, een driving range muntje, en maakt u een keuze tav het diner “Vlees of vis”.

Om 10.45uur is welkomstwoord en toelichting op de spelvorm waarna u een lunchpakket ontvangt.

De tee-off om 11.00uur is (details op de dag vwb de hole tav tee-off). Aansluitend op de 18 holes is er gelegenheid om een drankje (let wel: eigen kosten) te doen en u op te frissen.

Vanaf circa 18.00uur zal de maaltijd (3 gangen) geserveerd worden met voorafgaande de prijsuitreiking, ook dit jaar is er een mooie hole uitgezocht waar de “Darery Trophy” in de wacht gesleept kan worden. Deze wisselprijs zal worden uitgereikt aan de golfer die met het meeste lef afgeslagen heeft op een nader aan te wijzen hole (details volgen op de dag zelf). De beste scorende speler zal naar huis gaan met de wisselprijs “the GUNNERS JACKET”.

De eigen bijdrage voor deze dag is €65,-. Wij verzoeken u dit over te maken aansluitend aan de aanmelding.

De eigen bijdrage kunt u overmaken op rekeningnummer: IBAN: NL 70 RABO 0178960497 t.n.v. P.de Regt onder vermelding van GGT 2019. De inschrijving sluit op 13 september 2019.

Zodra de eigen bijdrage door ons is ontvangen bent u aangemeld als deelnemer. Het maximaal aantal deelnemers is 36, dus schrijf u snel in.

We hopen veel enthousiaste golfers te mogen verwelkomen en er een mooie dag van te maken.

AdresGolfbaan de KroonprinsMerwedekade 84131 NZ VianenTel.: + 31 – (0)347-345160

Met sportieve golfgroet,

Het organiserend comité:
Kelvin de Richemont
Paul de Regt
Mark van de Beek
gunnersgolftoernooi@gmail.com

Login ledengedeelte VOAWEB
X