Bezoek Idar Oberstein

Op uitnodiging van de Bgen AD Hupka, die als voorzitter van de Freundeskreis der Artillerietruppe e.V aanwezig was op het gala 2016, werden we de

Lees verder »

Lees wat ePortfolio is en hoe het Personal Branding kan ondersteunen

Leden, het is lang geleden dat ik een post plaatste maar daar is een reden voor. Een jaar geleden heb ik mijn defensie periode van 36 jaar afgesloten en ben nu zelfstandig ondernemer geworden. Dat bevalt mij uitstekend en ik ervaar het als een tweede deel van mijn werkzame leven. Dan zou je mogen verwachten dat ik in het afgelopen jaar wel keer wat had kunnen posten? Ja klopt maar ik heb gewacht totdat ik echt iets had te melden en te vragen.

Ik begin met de vraag en dan volgt de uitleg. “Wil je als lid van GUNNERS NETWERK de operationele Artillerie officier helpen door ePortfolio begeleider te worden?”

Ik ben bestuurslid bij de Vereniging Officieren Artillerie (VOA). De VOA zet een nieuwe koers in. We gaan ons meer richten op de leden en ECHT iets doen voor hen. Dit doen we door het begrip BRANDING te introduceren. Hierbij helpen we de collegae om zichzelf als “merk” neer te zetten. Daarbij ondersteunen we hen ook door een ePortfolio techniek aan te bieden. Deze is beschikbaar gesteld door RBO (www.rbo.nl

Inmiddels heeft het VOA bestuur besloten om de tool ePortfolio, voor reduceert bedrag, aan te bieden aan haar nieuwe leden. We richten ons in beginsel eerst op de startende officieren. Afgelopen week hebben 10 van 21 cadetten reeds besloten om het ePortfolio te gaan hanteren. De overige 11 hebben dit nog even opgeschoven omdat ze net zijn begonnen aan de KMA. 

Je vraagt je mogelijk af wat ePortfolio is en hoe het Personal Branding kan ondersteunen?
Geheel vrijblijvend stuur ik je informatie toe waarin het begrip personal branding en ePortfolio zal worden toegelicht. Hierin lees je ook dat er een rol is voor begeleiders. Als lid van GUNNERS NETWERK zou je die rol kunnen uitvoeren. Een viertal begeleiders hebben zich al beschikbaar gesteld. De begeleiding is passief, dat betekende dat de persoon zelf moet acteren en de begeleider er is als erom gevraagd gaat worden. 

Mail of bel me: kelvinderichemont@gmail.com of 0617421815

Login ledengedeelte VOAWEB
X