VOA OLDEBROEK BIJEENKOMST 3 augustus 2023

Zoals al jaren bekend is Defensie in augustus gesloten en derhalve ook de cantine in het ASK. Aangezien kameraadschap geen oponthoud kent, zoeken we dan een plek elders om elkaar toch onze nog steeds spannende levensverhalen te vertellen en de laatste berichten over een nog steeds voortdurende oorlog uit te wisselen. Gezien de spanning en het gevaar in de wereld kwamen de leden van de Afdeling Oldebroek in augustus bij elkaar in een geheime locatie op de Markt 40 Het Wapen Grill and Chill te Epe.

Vanwege de geheimhouding mochten er ter plekke ook geen foto’s van de aanwezigen worden gemaakt en we dus in het archief moesten duiken om toch enige fleur aan dit geheime verslag te geven. Er hing zo’n geheime sluier over deze bijeenkomst dat onze voorzitter zelfs was vergeten wat hij aan het vergeten was maar dank zij een oplettend lid werd zijn geheugen weer geactiveerd zodat onze voorzitter toch nog voor het diner aanwezig kon zijn. Helaas moest ook ons lid Math W. uit het Verenigd Koninkrijk op het laatste moment verstek laten gaan zodat we uiteindelijk met alleen inwonenden van het EU-gebied de laatste nieuwtjes konden uitwisselen. Zowel door het charmante personeel als door de voortreffelijke maaltijd steeg de stemming zozeer dat enkele leden bij het vertrek tegen het personeel zeiden: “Tot volgend jaar dan!’

De algemene conclusie was dat het met de partners, met een goede bediening, met een goede maaltijd in de mooie gemeente Epe, op een geheime locatie op de Markt 40 het heel gezellig kan zijn.

Andere artikelen

VETERANEN

VETERANEN Nederland kent in totaal ongeveer 130.000 militaire veteranen. Deze groep bestaat uit ongeveer 100.000

Lees verder »
Login ledengedeelte VOAWEB