ArtillerieGala2021

De VOA nodigt alle Officieren der Artillerie met partner, en alle Luchtmacht Officieren werkzaam bij het DGLC met partner uit om na een lange periode van (te) weinig sociale contactmogelijkheden een bruisende avond te genieten tijdens het ArtillerieGala2021. We zouden ons verheugen u en uw partner op 14 oktober te verwelkomen in de Officierscantine op “de Knobbel”. U wordt tussen 1900 en 1930 ontvangen waarna om 1930 het Gala geopend wordt. Gedurende de avond zullen een uitgebreid koud buffet, een warm gerecht en diverse warme en koude hapjes geserveerd worden. Uiteraard ontbreekt het ook niet aan muziek van een band en een DJ die u zullen verleiden de dansvloer op te gaan. Het tenue gedurende de avond is voor militairen AT/GLT, voor de vrouwelijke partners lang avondtoilet of cocktail en voor de mannelijke partners smoking. De toegang tot het Gala is gratis. De enige kosten voor u zijn de kosten voor drankjes. Er is een beperkte mogelijkheid tot overnachten.

U kunt zich opgeven door vóór 1 oktober te reageren op het aanmeldingsformulier op de website WWW.VOAWEB.NL (zie hieronder) of een e-mail te versturen aan m.vanweerd@kpnmail.nl ovv:
– Aantal deelnemers;
– Overnachten j/n?
De navolgende gegevens zijn benodigd voor toegang tot de Legerplaats bij Oldebroek en de eventuele COVID-19 registratie.
– Uw naam en de naam van uw partner;
– Emailadres.

Hoort zegt het voort,
De commissie van voorbereiding ArtillerieGala2021.

Aanmeldingsformulier Artillerie Gala 2021

Aanmeldingsformulier
  • Ten behoeve van toegang LbO
  • Ten behoeve van toegang LbO
  • Ja/Nee
Login ledengedeelte VOAWEB
X