GUNNERS EINDEJAARSBORREL 2023

Het jaar 2023 heeft voor de afdeling Gunners vooral in het teken gestaan van de pijler “vakmanschap”. Hierbij is veel tijd en moeite gestoken in het voorbereiden en uitvoeren van de vakinhoudelijke bijeenkomsten van het Project Vechten met Vuur, waarin de afdeling Gunners een prominente rol heeft. En het jaar 2023 is voor veel Gunners weer een druk jaar geweest met de nodige trainingen en oefeningen.

Er is dus veel tijd gespendeerd aan inspanning, maar soms moet er ook ruimte worden gemaakt voor ontspanning, waar niet alleen maar gesproken wordt over, overlegd wordt met of geluisterd wordt naar “werk”.

En daarom is het goed dat onze VOA een vereniging is die kameraadschap, gezelligheid, geschiedenis en traditie hoog in het vaandel heeft staan.

Rein: Jacques ff zaken doen?Toch stiekem een bilateraaltje over werk!

Met de enige reden, het afgelopen jaar met kameraden prettig afsluiten, hebben de Gunners op 19 december in de prachtige Korpszaal van het museum van de Historische Collectie Korps Veldartillerie een drankje en een hapje genuttigd en vooral lekker bijgepraat. Geen programma, niets moest en alles kon. Behalve natuurlijk dat er wel eventjes naar de voorzitter moest worden geluisterd!

Communicatie van hoog naar laagZelfs Zeeuws bier!

Vermeld moet worden dat de uitstekend smakende drankjes, in de vorm van speciale biertjes, waren gekozen en verzorgd door Gunner Dennis Schotmeijer. Hartelijk dank daarvoor.

Het was een zeer gezellige borrel, met een prima opkomst en zeker voor herhaling vatbaar. Dit jaar zouden we er zelfs ook nog een Barbara-tintje aan kunnen geven?!

Het enige echte Barbara-bier

Dus gunners, zorg dat je er bij bent.

Andere artikelen

Login ledengedeelte VOAWEB