Nieuws

Nieuws

Galafeest der Artillerie 2019

Categorie: Algemeen

Op 23 november zal het jaarlijks Galafeest der Artillerie worden gehouden in de Officierscantine en het Artilleriemuseum, op de Legerplaats bij Oldebroek met als thema: ‘ Night at the Museum ’ .

Meer

ALV 2019 een foto impressie van de ALV

Categorie: Algemeen

Vooruitlopend op een wat uitgebreidere verslaggeving in Sinte Barbara hier wat indrukken die de fotoreportage moeten ondersteunen.

Meer

Gunners Golftoernooi 2019

Categorie: Algemeen

Het 5 e  GUNNERS golftoernooi zal plaatsvinden op  vrijdag 27 september 2019  op “de Kroonprins” te Vianen. Zoals van ouds zal ook de vijfde editie (eerste jubileum!) van dit toernooi  georganiseerd worden vanuit de doelstellingen “GUNNERS NETWORK”, we sommen ze even op:  Actief dienende GUNNERS met elkaar in contact te laten komen. GUNNERS betrekken die niet meer voor defensie werken. Het GUNNERS NETWORK uit te breiden.  Het GUNNERS golftoernooi is een activiteit om te netwerken met mede-GUNNERS en hun contacten. Om hier invulling aan te geven zal er voor een spelvorm gekozen worden die hierbij aansluit.

Meer

Augustusbijeenkomst de 626e

Categorie: Algemeen

't Wordt toch nog bijna een tropische dag als de zon na vele regenbuien doorbreekt terwijl we richting bodega wandelen. Zo'n zomerdag ook waarop je daar maar een klein gezelschap verwacht.

Meer

Bezoek Idar Oberstein

Categorie: Algemeen

dd 9 Juli waren uw Voorzitter, Bgen bd Bart Rosengarten, en het bestuurslid "externe betrekking", lkol bd Kelvin de Richemont te gast bij de Tag der Garnison te Idar Oberstein.

Meer