Nieuws

Nieuws

Kennisgeving van overlijden Jacques Res

Categorie: Utrecht en Noord-Holland

Op 4 januari j.l is overleden Ir. Jacob Hendrik Josephus Res  Ridder in de orde van Oranje-Nassau Luitenant-Kolonel (R) de artillerie b.d.    

Meer

Uitnodiging

Categorie: Utrecht en Noord-Holland

Op vrijdag 2 december viert VOA Afdeling Utrecht Noord Holland weer de traditionele Barbara viering in de Biltsche Hoek . U bent allen van harte uitgenodigd, net zoals collega artillerie aspirant leden, welke ook van harte welkom zijn!    

Meer

November bijeenkomst

Categorie: Utrecht en Noord-Holland

Vrijdag 6 november had onze afdeling een bijzonder geslaagde bijeenkomst. Rob Kamp nam ons mee in zijn lidmaatschap van de Clan Gunn.

Meer

September bijeenkomst

Categorie: Utrecht en Noord-Holland

Het vakantie seizoen was op 1 september blijkbaar voorbij of moest nog beginnen, want wij waren nagenoeg op volle sterkte; inclusief alle dames. Over de borrel en het diner niets dan lof, maar dat zijn we gewend. Zo ergens tussen het voor- en de hoofdgerecht houdt een van de leden een kort verhaal. Onderwerp is vrij en geheel ter keuze van de inleider. Het voorstel kan op veel belangstelling rekenen, omdat we vaak met een heel andere kant van onze leden kennis maken. Deze keer was Rob Maltha gevraagd om ons over zijn ervaringen te vertellen. Zijn diensttijd als MTO bij Rijders onder Willem Loos had in totaal maar 18 maanden geduurd. Wel een mooie ervaring, maar niet om een boeiend verhaal over te houden.

Meer