Nieuws

Nieuws

Excursie Zuid-West op 20 juni j.l.

Categorie: Zuid-West

Het bestuur van ZW had haar leden/begunstigers met partners deze zonnige woensdag uitgenodigd voor een excursie naar Zeeland; daar bezochten 9 ZW-leden/partners en 3 KNVRO-leden/partner eerst het Bevrijdingsmuseum Zeeland in Nieuwdorp en vervolgens het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk.

Meer

Barbaraviering Zuid-West op 4 dec j.l.

Categorie: Zuid-West

De leden van de VOA-afdeling Zuid-West waren vandaag uitgenodigd in ‘De Fazanterie’ in Ulvenhout voor de traditionele Barbaraviering.

Meer

Excursie Zuid-West op 20 september j.l.

Categorie: Zuid-West

Het bestuur van ZW had haar leden/begunstigers met partners deze woensdag uitgenodigd voor een ‘zinderende’ excursie naar Zeeuws Vlaanderen, waar het daar woonachtige ZW-lid Ad Schouten ons de (voor de meesten onbekende) regio zou tonen.

Meer

Bijeenkomst Zuid-West op 19 april j.l.

Categorie: Zuid-West

De leden en partners van ZW waren vandaag uitgenodigd in ‘De Fazanterie’ in Ulvenhout voor een bijeenkomst met lezing over “Veteranen en veteranenzorg in Nederland” door lid Ton Kolsteren en veteranenhelper Hans Kroes.

Meer

Bijeenkomst Zuid-West op 9 februari j.l.

Categorie: Zuid-West

In ‘De Fazanterie’ in Ulvenhout stond deze keer op het ZW-programma de Jaarvergadering en een gezellig samenzijn met diner.

Meer

In memoriam J.P. Zwartelé

Categorie: Zuid-West

J.P. Zwartelé   Luitenant-kolonel der Artillerie b.d. 17 januari 1920 - 28 december 2016  

Meer

Barbaraviering Zuid-West

Categorie: Zuid-West

Zoals de traditie het vereist werd ook dit jaar weer bij de afdeling Zuid-West de naamdag van Sinte Barbara gevierd. Daartoe hadden op 2 december zich 11 leden en een zeer gewaardeerde gast verzameld in het inmiddels “stam-restaurant” De Fazanterie in Ulvenhout.

Meer

Bijeenkomst Zuid-West op 6 oktober 2016

Categorie: Zuid-West

In ‘De Fazanterie’ in Ulvenhout stond op het ZW-programma een vroege lezing en een gezellig samenzijn plus diner. 16 VOA-leden en partners zaten al om 16.00 uur in de verduisterde ‘Tuinkamer’ gereed om de lezing over ‘Cybercrime’ te volgen.

Meer

Excursie Zuid-West op 15 september j.l

Categorie: Zuid-West

Als experiment had het bestuur van ZW een excursie naar het Oorlogsmuseum Overloon toegevoegd aan het jaarprogramma. Begunstigd door prachtig weer troffen 9 deelnemers elkaar om 10.00 uur in het museumcafé bij koffie en vlaai.

Meer

Bijeenkomst Zuid-West

Categorie: Zuid-West

Bijeenkomst Zuid-West op 10 augstus j.l.   Op deze niet erg zomerse woensdagmiddag vonden 20 VOA-leden, partners en begunstigers van heinde en Zeeuws-Vlaanderen hun weg naar ‘De Fazanterie’ in Ulvenhout. Op het programma voor de Afdeling Zuid-West (ZW) stond een gezellig samenzijn en diner.

Meer

Zuid-West bijeenkomst op 2 juni

Categorie: Zuid-West

Deze donderdagmiddag vonden 19 VOA-leden, partners en begunstigers hun weg naar de Uitspanning ‘De Fazanterie’ in Ulvenhout.

Meer

Zuid-West bijeen op 13 april j.l.

Categorie: Zuid-West

Onder een lekker voorjaarszonnetje kwamen deze donderdagmiddag 20 leden, partners en begunstigers naar de Uitspanning ‘De Fazanterie’ in Ulvenhout voor een bijeenkomst van de Afdeling Zuid-West.

Meer

Zuid-West bijeen op 04 februari

Categorie: Zuid-West

Een 23-tal leden, partners en begunstigers kwamen naar de Uitspanning ‘De Fazanterie’ te Ulvenhout voor de aftrap van het Jaarprogramma 2016 met de afdelingsjaarvergadering.

Meer

Barbaraviering Zuid-West 3 december

Categorie: Zuid-West

Een mooie opkomst van 15 Artilleristen van Zuid-West in de Uitspanning ‘De Fazanterie’ in Ulvenhout om de jaardag van Sinte Barbara te vieren.

Meer

verslag oktober bijeenkomst

Categorie: Zuid-West

Verslag van de 36e bijeenkomst voor jonge veteranen in Dongen e.o. op woensdag 7 oktober 2015.

Meer

in memoriam Gen Maj bd, F.H. Alkema

Categorie: Zuid-West

in memoriam Franciscus Henricus Alkemade  

Meer

Zuid-West Bijeenkomst

Categorie: Zuid-West

Vakantietijd en prachtig weer: een 15-tal leden, partners en begunstigers kwamen naar de Uitspanning ‘De Fazanterie’ in Ulvenhout voor een bijeenkomst van de Afdeling Zuid-West. Tot hilariteit van de groep arriveerde Ed van Gilst, wel wat ongemakkelijk, op een fiets, een gedenkwaardig feit!

Meer

Zuid-West bijeen op 1 april j.l

Categorie: Zuid-West

Met forse windstoten waaiden op woensdag 1 april j.l. 18 leden en dames naar uitspanning De Fazanterie in Ulvenhout voor een bijeenkomst met lezing en diner van de Afdeling Zuid-West.

Meer