Nieuws

Nieuws

Barbara Zuid-West op 4 december j.l.

Categorie: Zuid-West

16 Artilleristen uit de regio Zuid-West kwamen op deze donkere maandagavond bijeen in ‘De Fazant’ in Ulvenhout voor de traditionele viering van de naamdag van onze patroonheilige Sinte Barbara. Drie man sterker dan vorig jaar: well done bestuur!

Meer

Bijeenkomst Zuid-West op 6 oktober 2016

Categorie: Zuid-West

In ‘De Fazanterie’ in Ulvenhout stond op het ZW-programma een vroege lezing en een gezellig samenzijn plus diner. 16 VOA-leden en partners zaten al om 16.00 uur in de verduisterde ‘Tuinkamer’ gereed om de lezing over ‘Cybercrime’ te volgen.

Meer

Excursie Zuid-West op 15 september j.l

Categorie: Zuid-West

Als experiment had het bestuur van ZW een excursie naar het Oorlogsmuseum Overloon toegevoegd aan het jaarprogramma. Begunstigd door prachtig weer troffen 9 deelnemers elkaar om 10.00 uur in het museumcafé bij koffie en vlaai.

Meer

Bijeenkomst Zuid-West

Categorie: Zuid-West

Bijeenkomst Zuid-West op 10 augstus j.l.   Op deze niet erg zomerse woensdagmiddag vonden 20 VOA-leden, partners en begunstigers van heinde en Zeeuws-Vlaanderen hun weg naar ‘De Fazanterie’ in Ulvenhout. Op het programma voor de Afdeling Zuid-West (ZW) stond een gezellig samenzijn en diner.

Meer