Nieuws

Nieuws

Januari bijeenkomst de 630e

Categorie: Gelderland

Volgens planning zou deze bijeenkomst de 631e moeten zijn, ware het niet dat de decemberbijeenkomst verviel omdat we op 4 december Sinte Barbara vierden en we vrijdag 13 december Yvette, uitbaatster van de bodega, gunden wegens een aanzienlijk groter te verwachten opkomst van de Arnhemse notarissen.

Meer

Sinte Barbara viering op woensdag 4 dec in Brasserie de Boerderij te Arnhem

Categorie: Gelderland

Dankzij de door secretaris Jaap stijlvolle verzorgde uitnodiging zijn dertien deelnemers vanaf zes uur welkom voor het aperitief.

Meer

November bijeenkomst

Categorie: Gelderland

Een select gezelschap van acht man deze keer. Onze vaste verslaggever Jos moest verstek laten gaan, vandaar dat ondergetekende genoodzaakt werd zijn pen in de inkt te dopen.

Meer

Oktober bijeenkomst de 628e

Categorie: Gelderland

Ondanks nogal wat afwezigen toch met negen man aanwezig op de regenachtige herfstdag in onze vaste hoek in de Bodega

Meer

juli bijeenkomst de 625e

Categorie: Gelderland

Regen en onweer vandaag, dus regenjas en paraplu mee naar Arnhem. Bij aankomst is het inmiddels droog en wandelen we opgewekt van de parkeergarage naar onze bodega, waar er al vier van ons blijken te zijn.

Meer

Juni bijeenkomst de 624e

Categorie: Gelderland

Het is juni en prachtig zomer- en vakantieweer, dan zijn begrijpelijkerwijs de verwachtingen qua opkomst minder hoog gespannen. Wat schetst echter onze verbazing: binnen een mum van tijd zijn we met z'n tienen.

Meer

Mei bijeenkomst de 623e

Categorie: Gelderland

Het is de tweede vrijdag van de maand en dus op naar onze bodega in Arnhem, die bij aankomst ook galerie blijkt te zijn.

Meer

Gelderland Oktober bijeenkomst de 594e

Categorie: Gelderland

Verrassing, normaal behoor ik tot een van de eerst aanwezigen, kijken of de stoelen klaar staan, de  VOA/gereserveerd bordjes met het front richting deur etc, maar nu was ons ‘eens per jaar’ VOA lid, Ton Seijkens mij voor.

Meer

September bijeenkomst Gelderland

Categorie: Gelderland

September, vakantiemaand bij uitstek voor de oudere jongere en dat was te merken ook op deze 593e bijeenkomst.

Meer