Nieuws

Nieuws

Gunners Golftoernooi 2018

Categorie: Gunners

Het 4e GUNNERS golftoernooi zal plaatsvinden op vrijdag 21 september 2018 op de nieuwe baan “de Kroonprins” te Vianen. Ook de vierde editie van dit toernooi  wordt georganiseerd vanuit de doelstelling van het GUNNERS NETWORK en is daardoor drieledig:

Meer

VOORAANKONDIGING PERSONAL BRANDING 2018

Categorie: Gunners

PERSONAL BRANDING donderdag 19 april 2018 integraal verantwoordelijk zijn als leidinggevende Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Het zijn vragen die je jezelf moet blijven stellen gedurende je carrière. Wat zijn je sterke kanten en waar liggen je talenten? Vaak zijn dit ook de aspecten waar je goed in bent en die je verder wilt uitbuiten.

Meer

De GUNNERS organiseren dd 11 jan 2018 ARTILLERY BRANDING

Categorie: Gunners

ARTILLERY BRANDING ”Wat kun je, wat wil je als Artillerist”

Meer

2e Gunners golftoernooi 2016

Categorie: Gunners

Het 2e GUNNERS golftoernooi heeft plaatsgevonden op 30 september 2016 jl, 27 deelnemers verzamelden zich op de golfbaan van de Hattemse Golf & Country Club te Hattem. Ook deze tweede editie werd georganiseerd vanuit de doelstelling van het GUNNERS NETWORK. De drieledige opzet kwam geheel uit de verf: Ten eerste om actief dienende GUNNERS met elkaar in contact te laten komen, ten tweede om GUNNERS te betrekken die niet meer voor defensie werken en ten derde om het GUNNERS NETWORK uit te breiden. Het GUNNERS golftoernooi is een activiteit om te netwerken met mede-GUNNERS en hun contacten.

Meer

Aftermovie Personal Branding

Categorie: Gunners

De Aftermovie van de themabijeenkomst ‘Personal Branding’ die de afdeling Gunners organiseerde is nu beschikbaar.

Meer

Foto impressie Personal Branding

Categorie: Gunners

Op 7 April 2016 organiseerde de afdeling GUNNERS van de VOA in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit een unieke thema bijeenkomst over Personal Branding.

Meer

Netwerkactiviteit “Steun in de diepte” voor en door GUNNERS

Categorie: Gunners

Wat ooit de kantine voor de officieren van het Wapen der Cavalerie was, was donderdag 5 november de verzamelplaats van de Gunners. Een significant aantal van onze leden, bestaande uit officieren in actieve dienst, reservisten en een enkele FLO’r, trokken naar de Bernhardkazerne te Amersfoort om aldaar deel uit te maken van onze najaars netwerkactiviteit 2015.

Meer

Gunners Golf toernooi 2015

Categorie: Gunners

Het toernooi was zeer succesvol!. Prachtig weer en een gezellig deelnemersveld. Dank aan de 21 spelers en hulde voor de prestatie.

Meer