Nieuws

Nieuws

Barbara bijeenkomst Afd Noord

Categorie: Noord

Al vroeg in de avond waren 14 leden aanwezig om in restaurant de Hertenkamp te Assen onze beschermheilige Barbara te herdenken.

Meer

In memoriam Peter Siebelink

Categorie: Noord

Op 9 januari 2018, namen wij in Dieren afscheid van Peter Siebelink.

Meer

Viering St. Barbara op vrijdag 1 december 2017

Categorie: Noord

Nadat een ieder zich had gemeld (helaas had een aantal notoire vierders zich afgemeld, waaronder Henk van ’t Veen, Hans ten Cate,  Kees van Schenk-Brill, Fred van Goor en Pier Gonggrijp) begaven wij ons naar de ons ter beschikking gestelde zaal.

Meer

Barbecue van afdeling Noord op 01 september 2017

Categorie: Noord

De BBQ werd gehouden op het landgoed Dagelet , dat zelfs doorsneden werd door een weg. Bewaakt door een (ijzeren) haan zag het er zeer goed uit. Altijd wel wat te doen aan onderhoud.(Louise) Pluvius liet zich van zijn goede kant zien door niet te verschijnen, alhoewel er wel rekening met ‘m gehouden werd, gezien de partytent.

Meer

April evenement Afdeling Noord 19 april 2017

Categorie: Noord

Bezoek aan het museum Vosbergen te Eelde. Museum Vosbergen toont muziekinstrumenten in historisch perspectief en is gevestigd in een statige villa in het fraaie landgoed Vosbergen.

Meer

Nieuwjaarsbijkomst Afd. Noord

Categorie: Noord

Nieuwjaarsbijeenkomst met partners op woensdag 18 januari 2017: Mist en vorst geven mooie plaatjes, maar verwachte ijzel deed toch 6 deelnemers afzeggen. In onze nieuwe locatie op de Hertenkamp in Assen werd op ons gewacht en hoewel wat onwennig verliep de voorafgaande borrel aan het diner zeer geanimeerd.

Meer

Barbaraviering Noord

Categorie: Noord

Viering Ste. Barbara op vrijdag 2 december 2016: Nadat een ieder zich had gemeld (helaas had een aantal notoire vierders zich afgemeld, waaronder Henk van ’t Veen, Hans ten Cate, Douwe Wiegersma, Kees van Schenk-Brill, René Korsaan (die als geste een aantal flessen tafelwijn had geschonken (waarvoor dank) en Chris van Malkenhorst), opende onze voorzitter Dick Heyse de algemene jaarvergadering met een hartelijk welkom.

Meer

Borrel van afdeling Noord op 24 september 2016

Categorie: Noord

Borrel van afdeling Noord op 24 september 2016 De jaarlijkse BBQ van afdeling Noord werd dit jaar vervangen door een aangeklede borrel gehouden bij Nel en Dick Heyse.

Meer

Excursie afdeling Noord op 20 april 2016.

Categorie: Noord

Op initiatief van Bert Alberga is het idee uitgewerkt om het Korps Luchtwachdienst nader te belichten. Hij wist dhr. Van der Berg daar een enthousiast over kon vertellen. Dat was wel een erg kort programma geworden en om daarvoor naar het hoge noorden af te reizen was niet helemaal haalbaar, vandaar dat een bezoek aan het “Het Kloostermuseum” te Aduard werd gepland

Meer

Nieuwjaarsbijeenkomst met partners op woensdag 20 januari 2016

Categorie: Noord

Onze traditionele locatie begint wat tekenen van problemen te vertonen, maar we werden met het nodige enthousiasme verwelkomd naast de schietbaan Witten.

Meer

Viering St. Barbara Noord

Categorie: Noord

Viering St. barbara op vrijdag 4 december 2015

Meer

Barbecue van afdeling Noord op 26 september 2015

Categorie: Noord

Barbecue van afdeling Noord op 26 september 2015

Meer

Noord bezoekt " De Wachter" in Zuidlaren

Categorie: Noord

Er op geattendeerd door Harry Dagelet, begaf een select gezelschap zich naar Zuidlaren. Alwaar de Koren- en Oliemolen “De Wachter” zijn naam eer aan deed om op ons te wachten. De ontvangst was met koffie/thee en een stuk cake voor de reizigers onder ons een goede verwelkoming.  

Meer