Nieuws

Nieuws

Convocatie

Categorie: Algemeen

OPROEP VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE LEDENVERGADERING VOA 2019 Op grond van het bepaalde in artikel 20 t/m 23 van de statuten van onze vereniging roep ik namens het bestuur, het erelid, de leden, donateurs en begunstigers op tot het bijwonen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering, die zal worden gehouden op woensdag 26 juni 2019 te Den Haag.

Lees meer

Familie BBQ en Buffet

Categorie: Algemeen

Uitnodiging: Op zaterdag 22 juni 2019 zal er op de Knobbel in 't Harde, in samenwerking met het Nederlands Artillerie Museum (HCKVA), een exclusief feest worden georganiseerd voor alle leden en hun familie.

Lees meer

Dodenherdenking 3 mei 2019 LbO

Categorie: Algemeen

Het Wapen der Artillerie participeert in de Nationale Herdenking. In dit kader herdenken we al onze wapenbroeders die sinds 10 mei 1940, waar ook ter wereld, voor het Koninkrijk zijn omgekomen bij de uitoefening van hun dienst. De ceremonie en de kranslegging vinden plaats op vrijdag 3 mei 2019 bij het Artilleriemonument op de Legerplaats bij Oldebroek.

Lees meer

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Categorie: Algemeen

In 2018 heeft de Vereniging Officieren Artillerie (VOA) haar leden, donateurs en begunstigers informatie verstrekt over de betekenis en gevolgen van het van kracht worden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Lees meer
Pagina 1 van 9> >>