Nieuws

Nieuws

“Eén avond als cadet”

Categorie: Algemeen

Op vrijdag 23 juni 2017 vond alweer het twaalfde gala van de Vereniging Officieren Artillerie plaats. Dit jaar heeft de Galacommissie 2017, wederom in samenwerking met de Vereniging Officieren Artillerie (VOA), de Wapenoudste der Artillerie (WOA), het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) en het VuursteunCommando (VustCo), het Gala 2017 georganiseerd.

Lees meer

Spectaculair slot Gala 2017

Categorie: Algemeen

Op vrijdag 23 juni 2017 heeft alweer het twaalfde Gala voor de officieren van het Wapen der Artillerie plaatsgevonden op de Koninklijke Militaire Academie te Breda!

Lees meer

Uitnodiging twaalfde Gala voor de officieren van het Wapen der Artillerie plaats op de Koninklijke Militaire Academie te Breda!

Categorie: Algemeen

Dit jaar organiseert de Galacommissie 2017 wederom in samenwerking met de Vereniging Officieren Artillerie (VOA), de Wapenoudste der Artillerie (WOA), het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) en het VuursteunCommando (VustCo) en de Cadettenwapenverenging der Artillerie (CWVA) “De Artillerist”, het Gala 2017. Op vrijdag 23 juni 2017 vindt alweer het twaalfde Gala voor de officieren van het Wapen der Artillerie plaats op de Koninklijke Militaire Academie te Breda! Het Kasteel van Breda opent speciaal voor deze gelegenheid al zijn deuren en wilt u de mogelijkheid bieden om uw cadettentijd te herbeleven. Vandaar dat deze gala-avond dan ook de naam “Eén avond als cadet” draagt.

Lees meer

Personal Branding, Een terugblik.

Categorie: Algemeen

Donderdag 20 april kwamen zo’n 30 deelnemers bijeen voor PERSONAL BRANDING op de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen. Vanaf het eerste moment was er interesse en interactie. Als organisatoren willen we dan ook een ieder bedanken voor hun inzet!

Lees meer
Pagina 1 van 7> >>