Nieuws

Nieuws

OPROEP VOOR DE EXTRA ALGEMENE LEDENVERGADERING VOA ter goedkeuring van de voorstellen tot wijziging statuten

Categorie: Algemeen

Op grond van het bepaalde in artikel 31 van de statuten van onze vereniging roep ik namens het bestuur het erelid, de leden en donateurs op tot het bijwonen van de extra algemene ledenvergadering ter goedkeuring van de voorstellen tot wijziging statuten, die zal worden gehouden op woensdag 23 maart 2020, 14.50 uur te Oldebroek.

Lees meer

Galafeest der Artillerie 2019

Categorie: Algemeen

Op 23 november zal het jaarlijks Galafeest der Artillerie worden gehouden in de Officierscantine en het Artilleriemuseum, op de Legerplaats bij Oldebroek met als thema: ‘ Night at the Museum ’ .

Lees meer

ALV 2019 een foto impressie van de ALV

Categorie: Algemeen

Vooruitlopend op een wat uitgebreidere verslaggeving in Sinte Barbara hier wat indrukken die de fotoreportage moeten ondersteunen.

Lees meer

Gunners Golftoernooi 2019

Categorie: Algemeen

Het 5 e  GUNNERS golftoernooi zal plaatsvinden op  vrijdag 27 september 2019  op “de Kroonprins” te Vianen. Zoals van ouds zal ook de vijfde editie (eerste jubileum!) van dit toernooi  georganiseerd worden vanuit de doelstellingen “GUNNERS NETWORK”, we sommen ze even op:  Actief dienende GUNNERS met elkaar in contact te laten komen. GUNNERS betrekken die niet meer voor defensie werken. Het GUNNERS NETWORK uit te breiden.  Het GUNNERS golftoernooi is een activiteit om te netwerken met mede-GUNNERS en hun contacten. Om hier invulling aan te geven zal er voor een spelvorm gekozen worden die hierbij aansluit.

Lees meer
Pagina 1 van 2> >>