Nieuws

Nieuws

Mei bijeenkomst

Categorie: Oldebroek

9 mei 2018, een bijzondere dag omdat de eerste donderdag van de maand niet beschikbaar was voor onze jaarlijkse klootschietwedstrijd. De tweede woensdag bleek ook een schot in de roos: bijzonder mooi weer (voor veel licht kalende mannen een reden om op gevarieerde wijze hun hoofd te beschermen)

Lees meer

Bijeenkomst 5 april 2018

Categorie: Oldebroek

Bij de Afdeling Oldebroek zit in 2018 de vaart er weer in. Op 5 april gaf ons lid Hans Osseweijer een presentatie over De Sigurdristning of wel De oudste striptekening van Europa.

Lees meer

BIJEENKOMST 1 maart 2018

Categorie: Oldebroek

Jaren snellen voorbij. Voor de 21 ste maal opende voorzitter Fred Müller de ALV in aanwezigheid van 22 trouwe leden. Helaas moesten enkelen verstek laten gaan vanwege ziekte en enigszins moeilijke weersomstandigheden.

Lees meer

BIJEENKOMST 1 februari 2018

Categorie: Oldebroek

Presentatie door Kol. D. van Ingen voor VOA Afdeling Oldebroek Het wordt langzamerhand een traditie dat de Afdeling Oldebroek iedere maand iets bijzonders heeft. Op 1 februari 2018 hield de Kol. D. van Ingen van de Luchtmacht een bijzonder boeiende presentatie over zijn uitzending als contingentscommandant van 450 Nederlandse militairen in Mali in het kader van een bijdrage aan MINUSMA. (United Nations Multidimensional Integrated Stabilization Mission in Mali)

Lees meer
Pagina 1 van 7> >>