Nieuws

Nieuws

BIJEENKOMST 4 JANUARI 2018

Categorie: Oldebroek

De eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar heeft altijd iets bijzonders. Met de voorbije feestdagen nog in het achterhoofd en nog vol met goede voornemens, ook van mensen van boven de veertig, zijn alle begroetingen even hartelijk mede vanwege de aanwezigheid van onze dames. Kortom een warm begin van een nieuw jaar dat we met z’n allen proberen een positieve vorm te geven.

Lees meer

BIJEENKOMST 4 december 2017

Categorie: Oldebroek

Herdenking van de Heilige Barbara van Nicomedia “Uitgerekend”op 4 december 2017 in de Officiers cantine van de Legerplaats bij Oldebroek.Na drie jaar vierden we de naamdag van onze patrones weer eens op 4 december.  Rekenen stond dit jaar hoog in het vaandel, maar dat betekende natuurlijk niet dat de schone maagd Barbara “uitgerekend” was op deze dag.

Lees meer

BIJEENKOMST 3 november 2017

Categorie: Oldebroek

Presentatie van kap. bd mr. drs. Hanke Bruins Slot voor VOA Afdeling Oldebroek Dikwijls lijkt het alsof de bijeenkomsten van onze Afdeling alleen maar uit hoogtepunten bestaan. Vrijdag 3 november 2017 was weer zo’n bijeenkomst waarop de kapitein bd der Rijdende Artillerie (ja, ja!) mr. drs. Hanke Bruins Slot, Lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal, een presentatie hield over het onderwerp: “Militaire lessen voor de Tweede Kamer.”

Lees meer

Bijeenkomst Oldebroek 5 oktober 2017

Categorie: Oldebroek

Meestal gaat de Afdeling Oldebroek in oktober op excursie. Deze keer kwam de excursie naar het ASK in de personen van Thony Boeije, oud artillerie-officier en Hans van de Beek oud marine-officier.

Lees meer
Pagina 1 van 6> >>