Nieuws

Nieuws

BIJEENKOMST 3 november 2017

Categorie: Oldebroek

Presentatie van kap. bd mr. drs. Hanke Bruins Slot voor VOA Afdeling Oldebroek Dikwijls lijkt het alsof de bijeenkomsten van onze Afdeling alleen maar uit hoogtepunten bestaan. Vrijdag 3 november 2017 was weer zo’n bijeenkomst waarop de kapitein bd der Rijdende Artillerie (ja, ja!) mr. drs. Hanke Bruins Slot, Lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal, een presentatie hield over het onderwerp: “Militaire lessen voor de Tweede Kamer.”

Lees meer

Bijeenkomst Oldebroek 5 oktober 2017

Categorie: Oldebroek

Meestal gaat de Afdeling Oldebroek in oktober op excursie. Deze keer kwam de excursie naar het ASK in de personen van Thony Boeije, oud artillerie-officier en Hans van de Beek oud marine-officier.

Lees meer

Bijeenkomst september Oldebroek

Categorie: Oldebroek

De schoolvakanties waren nauwelijks voorbij, het was nog te vroeg voor oudere officieren bd om te vertrekken naar de winterkwartieren en dus was een behoorlijk aantal VOA-leden naar de officierscantine afgereisd om elkaar te ontmoeten, verjaardagen te vieren en om over de laatste technische ontwikkelingen bijgepraat te worden.

Lees meer

BIJEENKOMST OLDEBROEK 2 maart 2017

Categorie: Oldebroek

Algemene ledenvergadering Afdeling Oldebroek. Vanwege een belangrijke bijeenkomst met de pers over de stand van zaken van Neerlands armee begon de afdelingsjaarvergadering later.

Lees meer
Pagina 1 van 6> >>