Nieuws

Nieuws

Mei bijeenkomst de 611e

Categorie: Gelderland

Twee records sneuvelen deze keer, zowel het record afzeggingen als het laagterecord aanwezigen worden gebroken, we zijn met z'n vijven. Gedurende de bijeenkomst zal blijken dat het spreekwoordelijke “klein maar fijn” zeer van toepassing is.

Lees meer

Bijeenkomst 13 april 2018

Categorie: Gelderland

Stil. Griezelig stil. Het leek even zelfs of het buiten op straat ook stil werd nadat Jaap ons het vreselijke nieuws vertelde dat Fran, de echtgenote van George, de week ervoor op woensdag 11 april door een tragisch verkeersongeval om het leven was gekomen. Nog maar 66 jaar.

Lees meer

Maart bijeenkomst de 609e

Categorie: Gelderland

Opende verslaggever van dienst Cees het verslag van de februaribijeenkomst met “Het gaat vooruit. We zijn nu met z'n zevenen”, dan kan ik u melden dat de vooruitgang niet te stuiten lijkt.

Lees meer

Verslag bijeenkomst 9 februari 2018

Categorie: Gelderland

Het gaat vooruit. We zijn nu met z’n zevenen. Het westen laat verstek gaan; de enechauffeur van dienst in Ede heeft griep en de andere heeft een echtgenote. Niet dat zulks net zo vervelend is als griep, maar die echtgenote heeft beslag gelegd op de auto en zodoende. Het begrip ‘openbaar vervoer’ hoort kennelijk niet tot de geestelijke bagage van de Edenaren.

Lees meer
Pagina 1 van 7> >>