Nieuws

Nieuws

2e Gunners golftoernooi 2016

Categorie: Gunners

Het 2e GUNNERS golftoernooi heeft plaatsgevonden op 30 september 2016 jl, 27 deelnemers verzamelden zich op de golfbaan van de Hattemse Golf & Country Club te Hattem. Ook deze tweede editie werd georganiseerd vanuit de doelstelling van het GUNNERS NETWORK. De drieledige opzet kwam geheel uit de verf: Ten eerste om actief dienende GUNNERS met elkaar in contact te laten komen, ten tweede om GUNNERS te betrekken die niet meer voor defensie werken en ten derde om het GUNNERS NETWORK uit te breiden. Het GUNNERS golftoernooi is een activiteit om te netwerken met mede-GUNNERS en hun contacten.

Lees meer

Aftermovie Personal Branding

Categorie: Gunners

De Aftermovie van de themabijeenkomst ‘Personal Branding’ die de afdeling Gunners organiseerde is nu beschikbaar.

Lees meer

Foto impressie Personal Branding

Categorie: Gunners

Op 7 April 2016 organiseerde de afdeling GUNNERS van de VOA in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit een unieke thema bijeenkomst over Personal Branding.

Lees meer

Netwerkactiviteit “Steun in de diepte” voor en door GUNNERS

Categorie: Gunners

Wat ooit de kantine voor de officieren van het Wapen der Cavalerie was, was donderdag 5 november de verzamelplaats van de Gunners. Een significant aantal van onze leden, bestaande uit officieren in actieve dienst, reservisten en een enkele FLO’r, trokken naar de Bernhardkazerne te Amersfoort om aldaar deel uit te maken van onze najaars netwerkactiviteit 2015.

Lees meer
Pagina 1 van 2> >>