Nieuws

Nieuws

Viering St. Barbara op vrijdag 1 december 2017

Categorie: Noord

Nadat een ieder zich had gemeld (helaas had een aantal notoire vierders zich afgemeld, waaronder Henk van ’t Veen, Hans ten Cate,  Kees van Schenk-Brill, Fred van Goor en Pier Gonggrijp) begaven wij ons naar de ons ter beschikking gestelde zaal.

Lees meer

Barbecue van afdeling Noord op 01 september 2017

Categorie: Noord

De BBQ werd gehouden op het landgoed Dagelet , dat zelfs doorsneden werd door een weg. Bewaakt door een (ijzeren) haan zag het er zeer goed uit. Altijd wel wat te doen aan onderhoud.(Louise) Pluvius liet zich van zijn goede kant zien door niet te verschijnen, alhoewel er wel rekening met ‘m gehouden werd, gezien de partytent.

Lees meer

April evenement Afdeling Noord 19 april 2017

Categorie: Noord

Bezoek aan het museum Vosbergen te Eelde. Museum Vosbergen toont muziekinstrumenten in historisch perspectief en is gevestigd in een statige villa in het fraaie landgoed Vosbergen.

Lees meer

Nieuwjaarsbijkomst Afd. Noord

Categorie: Noord

Nieuwjaarsbijeenkomst met partners op woensdag 18 januari 2017: Mist en vorst geven mooie plaatjes, maar verwachte ijzel deed toch 6 deelnemers afzeggen. In onze nieuwe locatie op de Hertenkamp in Assen werd op ons gewacht en hoewel wat onwennig verliep de voorafgaande borrel aan het diner zeer geanimeerd.

Lees meer
Pagina 1 van 3> >>