INSCHRIJFPROCEDURE NEDERLANDSE VETERANENDAG 2019

Op zaterdag 29 juni wordt er bij voldoende animo een AVA-detachement geformeerd voor deelname aan de Veteranendag en het -defilé in Den Haag. (Alleen voor veteranen.) U kunt meelopen, meerijden of op de tribune zitten. Ook Uw partner/begeleider is welkom. Ook bestaat de mogelijkheid om de bijeenkomst in de Ridderzaal en/of op het Binnenhof mee te maken. (Geen rollators of rolstoelen; er wordt mogelijk geloot).

Inschrijven is mogelijk tot 1 mei 2019 bij www.veteraneninstituut.nl/diensten/direct-regelen >>‘Mijn Vi’.

‘Mijn Vi’ is een speciaal beveiligd deel van de Vi-website waar veteranen digitaal de dienstverlening kunnen regelen met het Vi. Vermeld duidelijk dat U als veteraan van de AVA wil inschrijven.

Indien U niet beschikt over internet, kunt U om in te schrijven ook bellen naar het Veteranenloket (tfn 088-3340000) van het Veteraneninstituut. Ook hier duidelijk aangeven dat U als veteraan van de AVA wilt inschrijven

U dient zich EERST in te schrijven bij het Veteraneninstituut en dat DAARNA ook te melden bij de AVA (mailadres: nlvd2019kra-kva@outlook.com). Coördinator voor het KVA is Gerrit Bosch, voor het KRA is dat Arjan Dijkhuizen en voor het KLUA is dat Jakob Tonnis.

Andere artikelen

VETERANEN

VETERANEN Nederland kent in totaal ongeveer 130.000 militaire veteranen. Deze groep bestaat uit ongeveer 100.000

Lees verder »
Login ledengedeelte VOAWEB