INSCHRIJFPROCEDURE NEDERLANDSE VETERANENDAG 2019

Op zaterdag 29 juni wordt er bij voldoende animo een AVA-detachement geformeerd voor deelname aan de Veteranendag en het -defilé in Den Haag. (Alleen voor veteranen.) U kunt meelopen, meerijden of op de tribune zitten. Ook Uw partner/begeleider is welkom. Ook bestaat de mogelijkheid om de bijeenkomst in de Ridderzaal en/of op het Binnenhof mee te maken. (Geen rollators of rolstoelen; er wordt mogelijk geloot).

Inschrijven is mogelijk tot 1 mei 2019 bij www.veteraneninstituut.nl/diensten/direct-regelen >>‘Mijn Vi’.

‘Mijn Vi’ is een speciaal beveiligd deel van de Vi-website waar veteranen digitaal de dienstverlening kunnen regelen met het Vi. Vermeld duidelijk dat U als veteraan van de AVA wil inschrijven.

Indien U niet beschikt over internet, kunt U om in te schrijven ook bellen naar het Veteranenloket (tfn 088-3340000) van het Veteraneninstituut. Ook hier duidelijk aangeven dat U als veteraan van de AVA wilt inschrijven

U dient zich EERST in te schrijven bij het Veteraneninstituut en dat DAARNA ook te melden bij de AVA (mailadres: nlvd2019kra-kva@outlook.com). Coördinator voor het KVA is Gerrit Bosch, voor het KRA is dat Arjan Dijkhuizen en voor het KLUA is dat Jakob Tonnis.

Andere artikelen

Login ledengedeelte VOAWEB