Mededeling Stichting Korps Veldartillerie 2022

Voor de activiteiten die genoemd staan in onderstaande agenda ontvangt u separaat informatie. Ook kunt u deze informatie vinden op de volgende websites www.veteranenartillerie.nl of www.veteranenhuisartillerie.nl of www.artillerieveteranen.nl

Voor het aanmelden van een activiteit volgt u de berichtgeving. Indien u wordt uitgenodigd volgt er een uitnodiging op het huisadres indien bij ons bekend is. Bent u onlangs verhuist laat het ons dan weten zodat we u kunnen bereiken. De wijziging of aanmelding kunt u sturen naar onze secretaris Stichting Korps Veldartillerie C.J.M. Damen, emailadres CJM.Damen@mindef.nl

Agenda

13 januari 2022, Jaardag Artillerie Gaat niet door, nieuwe datum 2022 volgt

04 mei 2022, Dodenherdenking LBO

04 mei 2022, Dodenherdenking de Dam

04 mei 2022, Dodenherdenking Grebbeberg

05 mei 2022, Bevrijdingsdag

25 juni 2022, Nederlandse Veteranendag

03 september 2022, Herdenking Roermond

10 september 2022, Reünie Artillerie

20 september 2022, Prinsjesdag

04 december 2022, St. Barbara viering

De Stichting Korps Veldartillerie wenst u fijne feestdagen en een gezond 2022

Ondanks de nog steeds voortslepende corona pandemie zijn er weinig tot geen activiteiten op veteranen gebied. Toch zijn er nog een aantal wetenswaardigheden te melden.

De publicatie van de opening van het Veteranenhuis Artillerie ‘t Harde in de vorige uitgave Sinte Barbara heeft nog een aantal donaties opgeleverd. Met deze donaties zijn we weer een stapje verder om b.v. ons terras en looppaden rondom ons huis te vernieuwen. Enorm bedankt! Natuurlijk hebben nog veel meer in petto maar dat hangt af van de donaties en sponsoren.

Ook kunnen wij melden, indien de maatregelen het weer toelaten, dat wij ook een avond en zaterdag openstelling hebben naast de reguliere middagen van maandag t/m vrijdag. Deze zien er als volgt uit:

Vanaf 8 februari eerste avond openstelling van 19.00-22.00 uur en daarna elke tweede dinsdag van de maand. Vanaf 26 februari eerste zaterdagmiddag openstelling van 13.00-16.30 uur en daarna elke vierde zaterdag van de maand. Indien deze momenten op een officiële feestdag valt komt dit te vervallen. Naast deze openstellingen zijn er nog aantal bijzondere openstellingen maar die volgen later.

Afgelopen periode hebben we een aantal veteranen of personen die van grote betekenis zijn geweest voor een veteraan, voorzien van een kerstgeschenk. Deze eindejaaractie is financieel mogelijk gemaakt door Karel Doormanfonds, Ondersteuning Veteranen Activiteiten en Hulp voor Helden. Door zorg van het Veteranen Search Team zijn deze pakketten samengesteld en verpakt. Een mooi initiatief voor onze veteranen! 

Op 8 februari hebben we een aantal gastsprekers vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Een van de sprekers is de directeur-bestuurder Bgen Paul Hoefsloot. Er zal op deze avond een broodjes maaltijd gereed staan voor de deelnemers gezien het aanvangstijdstip. We hopen op een goede opkomst en hebben dit bewust aansluitend aan de dienst georganiseerd om voor de actief dienende onnodig reizen te voorkomen. Volg onze website www.veteranenhuisartillerie.nl of onze FaceBook pagina voor de laatste informatie.

Dat ons veteranenhuis in the picture staat blijkt uit de belangstelling uit de regio. Er zijn al de nodige voorlichtingen geweest bij de omliggende gemeenten en er zullen er zeker meer volgen. Ook heeft de Afdeling Gunners van de Vereniging Officieren ons benoemd in hun nieuwsbrief. Een goede zaak!

Allen hartelijk dank, fijne feestdagen en vooral een goed 2022 met de gedachte van Ted Meinders “zorg voor elkaar en hou elkaar vast”

Andere artikelen

Login ledengedeelte VOAWEB