Nieuws

BIJEENKOMST OLDEBROEK 2 maart 2017

Op zich geen probleem en ook geen tijdnood, want het bestuur had de zaakjes de afgelopen periode prima voor elkaar aldus Jan de Koning die aan het eind van de vergadering de vertolker was van de stem des volks.

Nadat de voorzitter Fred Müller voor de 21e keer de ALV had geopend  en alle verslagen, inclusief de financiën waren goedgekeurd, werd Willem Venker als penningmeester uitgezwaaid met de complimenten van de gehele vergadering. Vertrouwen en nauwkeurigheid waren de sleutelwoorden. Enigszins bewogen dankt de voormalige penningmeester de leden voor het vertrouwen in hem gesteld. Paul Lemmens werd als zijn opvolger gekozen. Daarna werd Gijs de Jong voor de 3e maal als secretaris gekozen.

Daarna waren er nog enkele geheime besprekingen die dus niet openbaar kunnen worden gemaakt, maar wel in de toekomst voor bepaalde activiteiten kunnen zorgen.

Halbo Bosker had afgezegd omdat hij vond dat hij op die dag belangrijker dingen aan zijn hoofd had. De minister van defensie wilde namelijk graag met hem op de foto. Vandaar.

Anton van Drecht en gaf, na een aantal maanden, weer acte de présence. We hopen dat dit meer kan gebeuren.

 De bijeenkomst werd, zoals immer, afgesloten met een voortreffelijk diner.


Terug
06-03-2017 Categorie: Oldebroek