Nieuws

Personal Branding, Een terugblik.

Hoe is de dag verlopen?

Bij de voordeur van het kasteel werd direct begonnen met de themabijeenkomst door het laten maken van een professionele profielfoto dzv Johan & Coby Bergsma.

Hier de  voorzitter van de GUNNERS, Lkol Tom van Lieshout.

De opvang van de themabijeenkomst was in handen van Julia Baas. Ze informeerde een ieder en zorgde dat ook de laatkomers naar de juiste plek liepen. Het kopje koffie en de plak cake ontbrak niet! Het was dus ook een beetje thuiskomen. Het kasteel gevoel kennen we immers!

 

 

Het openingswoord werd stipt op tijd verzorgd door Prof Dr Leen Paape. Hij is een oud collegae van Defensie en sinds meerdere jaren de dean van Nyenrode en tevens lid van de raad van bestuur. Zijn opening van de themabijeenkomst was gericht op het belang van Personal Branding. Jezelf kennen en weten wat je kan is in elk bedrijf of instelling van belang. Zijn start bij Defensie is gegrift is zijn herinnering en hij kijkt met grote voldoening daarop terug. In zijn openingswoord gaf hij aan dat de banden van Defensie en Nyenrode blijvend zijn en hij hoopt samen met de NLDA deze nog verder te verdiepen.Als GUNNERS waren we zeer dankbaar voor de gastvrijheid van Nyenrode. Het blijk van waardering werd in dank ervaart.

 

 

 

 

 

 

 

 

De workshops

Aansluitend was de eerste workshop in handen van Carola Linschooten. In een zeer kort tijdsbestek nam ze een ieder mee in de setting van “Duurzame inzetbaarheid”. Doel van haar workshop was gericht op het verduidelijken van het begrip duurzame inzetbaarheid incl de toepassingen voor elk individu.

Haar geestdrift was merkbaar en een volgend keer zal ze zeker meer tijd en ruimte krijgen om haar informatie met een ieder te delen.

Gelet op het feit dat de bijeenkomst slechts de middag besloeg is direct aansluitend op de workshop van Carola een workshopcarrousel gestart. Wim Roest richtte de pijlen op “zelfleiderschap of persoonlijk leiderschap” terwijl Peter van Dam zijn workshop de titel van “zin in leiderschap” gaf. De beide heren gaven in hun eigen stijl een kijk op het onderwerp en wisten door de gekozen werkvorm de deelnemers aan het denken te zetten. Een “pitstop” was ingebouwd door de catering van Nyenrode en die was dan ook meer dan welkom.

 

                    

                                                              

De afronding

De bijeenkomst is rond de klok van vijf uur afgesloten waarna een borrel zeer verdient was. De GUNNERS kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst. Dank gaat zeker uit naar alle deelnemers maar ook naar de volgende personen en instanties.

Prof Dr Leen Paape die ons verwelkomde op het Kasteel en het welkomst en openingswoord deed.

Fieke Lighthart die vanuit Nyenrode de medeorganisator was.

Ralph Snellens die vanuit Nyenrode de ondersteuning gaf.

Carola Linschooten voor haar workshop “Duurzame inzetbaarheid” .
evt vragen: cmlinschooten@hotmail.com

Peter van Dam voor zijn workshop “Zin in leiderschap”.
evt vragen: pvandam@zininleiderschap.nl

Wim Roest voor zijn workshop “zelfleiderschap of persoonlijk leiderschap”.
evt vragen : wg.roest@home.nl

Johan en Coby Bergsma als “hof fotograaf van de VOA”
voor Info ga naar: https://johanbergsma.wordpress.com/

Julia Baas als producent van deze bijeenkomst.

Angelo Kaijser als medeorganisator en contact persoon met Nyenrode

Kelvin de Richemont als dagvoorzitter en medeorganisator

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door de part-time master in Management van Nyenrode. Wil jij bedrijfskunde studeren naast je baan? Werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en in 2 jaar en 3 maanden je master titel halen? Op www.nyenrode.nl/ptmsc vind je meer informatie!

 

Als organisatie kijken we terug op een geslaagde bijeenkomst en spreken de hoop uit dat PERSONAL BRANDING 2018 door alle deelnemers wederom zal worden bezocht.


Terug
11-05-2017 Categorie: Algemeen