Nieuws

VOORAANKONDIGING PERSONAL BRANDING 2018

 

Wie:
Alle GUNNERS en die VOA leden die belangstelling hebben incl Niet VOA leden zoals JONG DEFENSIE maar ook diegene die via derden een uitnodiging ontvangen. Het maximaal aantal deelnemers is 40 personen.

Wat:

PERSONAL BRANDING
integraal verantwoordelijk zijn als leidinggevende

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Het zijn vragen die je jezelf moet blijven stellen gedurende je carrière. Wat zijn je sterke kanten en waar liggen je talenten? Vaak zijn dit ook de aspecten waar je goed in bent en die je verder wilt uitbuiten.

Het gros van de VOA-leden is officier en ooit in dienst gekomen om een leidinggevende functie te gaan vervullen. Operationeel of niet-operationeel, het aansturen van mensen komt in essentie op hetzelfde neer. Hoe breng je een aan jou gegeven opdracht tot een goed eind? Hoe weet je jouw mensen zo te inspireren dat ze deel uit willen maken van jouw team en jou willen volgen in de door jou aangegeven richting?

Militaire opdrachten brengen door de omgeving waarin ze moeten worden uitgevoerd risico’s met zich mee. Het halen van de opdracht staat soms op gespannen voet met de risico’s die eraan zijn verbonden. Het brengt soms zelfs ethische dilemma’s met zich mee. Een leidinggevende is namelijk integraal verantwoordelijk voor het halen van de opdracht, onder gelijktijdige inachtneming van de ethische beginselen en een afweging van de risico’s. 

Het thema van PB2018 is dan ook integraal verantwoordelijk zijn als leidinggevende. Paul Schmidt en Otto van Wiggen laten jullie aan den lijve ervaren hoe deze verantwoordelijkheid aanvoelt bij het uitvoeren van risicovolle opdrachten. Daarbij staan ze stil bij de cruciale rol die vertrouwen in elkaar, jezelf en je collega’s heeft bij een succesvol team. Zelf doen en ervaren en niet alleen maar passief aanhoren van de theorie en eventuele ervaringen. Dat is wat u gaat ervaren.

Waar:
De locatie is nog niet bepaald

Wanneer:
Dd 19 april vanaf 09.30 tot 18.00 (incl borrel excl evt aansluitend Diner)

Hoe:
Een ochtenddeel is gericht op de workshopvorm van Otto en Paul en aansluitend lunch. Het middagdeel is plenair en duurt tot max 16.00 uur. Otto en Paul trekken dan een uur uit om de pay-off (wat had je er aan, wat neem je mee) te bespreken en daarna een borrel met.... Diegene die willen (tegen extra betaling) kunnen blijven eten.

 

AANMELDEN ZAL MOGELIJK ZIJN NA 15 MAART


Terug
24-01-2018 Categorie: Gunners