Nieuws

Gunners Golftoernooi 2018

 

Ten eerste om actief dienende GUNNERS met elkaar in contact te laten komen, ten tweede om GUNNERS te betrekken die niet meer voor defensie werken en ten derde om het GUNNERS NETWORK uit te breiden. Het GUNNERS golftoernooi is een activiteit om te netwerken met mede-GUNNERS en hun contacten. Om hier invulling aan te geven zal er voor een spelvorm gekozen worden die hierbij aansluit.  

We zijn erg blij dat we voor de vierde editie van het GUNNERS golftoernooi een mooie, centraal in Nederland, baan gevonden hebben. Bij het aankondigen van dit toernooi is het niet mogelijk om een volledige baanbeschrijving te doen. We zullen spelen op de 18 holes baan die medio juli gereed zijn. Ook deze baan is een ontwerp van Gerard Jol, golf- en landschapsarchitect. De uitdagingen zullen zeker de waterhindernissen worden. Daarnaast heeft de wind goed vat op de bal maar…..een geheel nieuw clubhuis zal na afloop het nabespreekpunt zijn.

Het toernooi zal gehouden worden op vrijdagmiddag 21 september 2018. De ontvangst met koffie en  wat lekkers is vanaf 1030uur in het clubhuis. Hier ontvangt u de flight indeling, een driving range muntje, en een lunchpakket en maakt een keuze tav het diner “Vlees of vis”. Om 1145uur is welkomstwoord en toelichting op de spelvorm waarna de tee-off om 1200uur is (hole 1 en 10). Aansluitend op de 18 holes is er gelegenheid om een drankje (let wel: eigen kosten) te doen en u op te frissen. Vanaf circa 1800uur zal de maaltijd (3 gangen) met voorafgaande de prijsuitreiking, ook dit jaar is er een mooie hole uitgezocht waar de “Darery Trophy” in de wacht gesleept kan worden. Deze wisselprijs zal worden uitgereikt aan de golfer die met het meeste lef afgeslagen heeft op een nader aan te wijzen hole (details volgen op de dag zelf). De eigen bijdrage voor deze dag is €65,-. Wij verzoeken u dit over te maken bij aanmelding. Kiest u tevens voor een lunchpakket betaald u …….

De inschrijving voor GGT 2018 is gesloten. Indien u vragen of mededelingen heeft kun u mailen naar gunnersgolftoernooi@gmail.com  of bellen naar Kelvin de richemont op 0617421815

We hopen veel enthousiaste golfers te mogen verwelkomen en er een mooie dag van te maken.

Met sportieve golfgroet,

Het organiserend comité:

Kelvin de Richemont

Paul de Regt

Mark van de Beek (op missie)

gunnersgolftoernooi@gmail.com

 

Adres

Golfpark de Kroonprins

Kruisweg 3a,

4131 NX  Vianen

Tel.: + 31 - (0)347-345160

Internet: http://golfbaandekroonprins.nl/

Route: de Kroonprins


Terug
03-09-2018 Categorie: Gunners