Nieuws

1ste WAARSCHUWINGSBEVEL

1ste WAARSCHUWINGSBEVEL


70ste  Algemene Ledenvergadering Den Haag

22 mei 2019

Vereniging Officieren Artillerie

 

Namens het hoofdbestuur van de VOA zal de afdeling Den Haag op woensdag 22 mei 2019 de 70ste ALV organiseren. Noteer het alvast in uw agenda! Het belooft een bijzondere dag te worden, een dag in het teken van politiek, bestuur en strategie.

Een bezoek aan Den Haag is een bezoek aan ‘s-lands regeringszetel. Daarom wordt de ALV op het Plein Kalvermarkt Complex (PKC), de locatie van de Bestuursstaf van het Ministerie van Defensie, gehouden. In voorbereiding is een bezoek aan de Tweede Kamer der Staten-Generaal en een ontmoeting met leden van de Vaste Commissie voor Defensie, waaronder ons lid de kapitein der Rijdende Artillerie b.d. Hanke Bruins Slot. Aansluitend een optreden van de Fanfare ‘Bereden Wapens’ (FBW)op Het Plein voor het Ministerie van Defensie, een aperitief en een diner verzorgd door één van de beste Paresto- organisaties binnen Defensie op het PKC.

De door het bestuur van de afdeling Den Haag ingestelde Commissie van Voorbereiding bestaat uit:

  • Luitenant-kolonel b.d. Jan Kreuger, voorzitter
  • Majoor b.d. Otto Stolp, secretaris
  • Majoor b.d. Teun van der Plas, penningmeester
  • Luitenant-kolonel b.d. Willem Verheijen, externe betrekkingen
  • Luitenant-kolonel Steven Krol, algemeen lid

Het Hoofdbestuur van de VOA en de afdeling Den Haag hopen u te ontmoeten op de 70ste ALV in  Internationale stad van Vrede en Recht.

 

 

De Commissie van Voorbereiding ALV VOA 2019


Terug
22-08-2018 Categorie: 's-Gravenhage