Nieuws

Gunners Golf toernooi 2015

Het toernooi was zeer succesvol!. Prachtig weer en een gezellig deelnemersveld. Dank aan de 21 spelers en hulde voor de prestatie.

Opmerkelijk was het feit dat de spelvorm (Best Bal) met teams van drie spelers een uitslag gaf die heel dicht bij elkaar lag. De hulde gaat uit naar het winnende team met Jan Strik ; Ben Teunissen; Pieter Krijne (zie foto winnaars).

De neary ging Alfred van der Loo en Paul Wijfjes ging pronken met de de longest. Grappig was het feit dat de The Darery Trophy (zie foto: The darery Trophy) niet is uitgereikt!. Men had wel durf getoond door over de Driving heen te slaan op hole 0ranje 5 maar men kreeg de bal niet op de farirway.....dus 2015 het plaatje NIEMAND erop:).

Dank aan de volgende personen cq instanties voor het ondersteunen van ons eerste toernooi: Gijs van Keulen voor het doneren van golfballen met logo!!; Pieter Krijne voor de paralu's; Bart Rosengarten als VZ VOA - Vereniging Officieren Artillerie voor de handdoeken; De Historische collectie Korps Veldartillerie voor "The Darery Trophy".

Winnaars Gunners golftoernooi

Volgend jaar zal er weer een toernooi volgen en heeft u nu al belangstelling.....mail dit naar gunnersgolftoernooi@gmail.com of post uw belangstelling op VOA Afdeling "Gunners"

 

Voor een foto impressie van dit toernooi klik hier

 


Terug
09-10-2015 Categorie: Gunners