Nieuws

3e GUNNERS golftoernooi 2017

Ook de derde editie van dit toernooi  wordt georganiseerd vanuit de doelstelling van het GUNNERS NETWORK en is daardoor drieledig: Ten eerste om actief dienende GUNNERS met elkaar in contact te laten komen, ten tweede om GUNNERS te betrekken die niet meer voor defensie werken en ten derde om het GUNNERS NETWORK uit te breiden. Het GUNNERS golftoernooi is een activiteit om te netwerken met mede-GUNNERS en hun contacten. Om hier invulling aan te geven zal er voor een spelvorm gekozen worden die hierbij aansluit.  

We zijn erg blij dat we voor de derde editie van het GUNNERS golftoernooi gebruik kunnen maken van de golfbaan van de golfclub Emmeloord. Golfclub Emmeloord heeft zijn 9 holes PAR-74 baan op 25 september 2009 geopend. Zes holes liggen op een terp en drie liggen ernaast. Gerard Jol, golf- en landschapsarchitect, heeft een baan ontworpen die uniek is in Nederland. Op 17 meter hoogte is er niet alleen een bijzonder uitzicht over het polderlandschap maar kan ook van een bijzondere baan worden genoten. Deze heeft enerzijds kenmerken van een links baan, waarbij de factor wind een grote rol speelt, maar heeft ook fraaie zandverstuivingen op een aantal holes.

Het toernooi zal gehouden worden op vrijdagmiddag 29 september 2017. De ontvangst met koffie en  wat lekkers is vanaf 1100 uur in het clubhuis. Hier ontvangt u de flight indeling, een driving range muntje, een lunchpakket. Om 1215 uur is welkomstwoord en toelichting op de spelvorm waarna de tee-off om 1230 uur is (geen gun shot). Aansluitend op de 18 holes is er gelegenheid om een drankje (u ontvangt 2 consumptie munten) te doen en u op te frissen. Vanaf circa 1830 uur zal het bbq buffet aanvangen met voorafgaande de prijsuitreiking, ook dit jaar is er een mooie hole uitgezocht waar de “Darery Trophy” in de wacht gesleept kan worden. Deze wisselprijs zal worden uitgereikt aan de golfer die met het meeste lef afgeslagen heeft op een nader aan te wijzen hole (details volgen op de dag zelf). Aansluitend aan de prijsuitreiking kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in het clubhuis. De eigen bijdrage voor deze dag is €65,-. Wij verzoeken u dit over te maken bij aanmelding.

U kunt zich voor dit toernooi aanmelden via deze link: AANMELDEN GOLFTOERNOOI

Graag bij uw opgave uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en handicap vermelden. De eigen bijdrage kunt u overmaken op rekeningnummer: IBAN: NL 70 RABO 0178960497 t.n.v. P.de Regt onder vermelding van GGT 2017 De inschrijving is inmiddels geslote. U kunt eventueel nog contact opnemen via het onderstaand emal adres. Zodra de eigen bijdrage ontvangen is sturen wij u digitaal een inschrijvingsbewijs als ontvangst- en deelname bevestiging. Het maximaal aantal deelnemers is 36, dus schrijf u snel in.

We hopen veel enthousiaste golfers te mogen verwelkomen en er een mooie dag van te maken.

Met sportieve golfgroet,
Het organiserend comité:

Kelvin de Richemont

Paul de Regt

Mark van de Beek

gunnersgolftoernooi@gmail.com

 

Adres golfclub Emmeloord:

 Golfclub Emmeloord

Casteleynsweg 6

8305 AN  Emmeloord

Tel.: + 31 - (0)527 621477

Internet:  www.golfclub-emmeloord.nl


Terug
25-07-2017 Categorie: Gunners Network