Nieuws

Maart bijeenkomst tevens de 587e

Voor diegenen onder u die zich nu gaan afvragen met hoeveel we uiteindelijk waren: met inbegrip van onze TDV met z'n zevenen. Afgemeld hadden zich Frits Richert wegens vakantie en onze fotograaf Jaap Dekker was kwartierziek te bed. Wel maakten we ons zorgen om Rien de Jong, die voor het eerst zonder kennisgeving afwezig was.

Gelukkig waren de twee Edenaren toch nog op tijd, want die hadden vanwege het mooie weer en voor de verandering de trein genomen. Na het kopen van het kaartje (ja, dat kan nog, maar dan duurder) kregen ze al spijt want er was vertraging en hoe!, maar gelet op het feit dat we regelmatig twee spoormannen in ons midden hebben, laat ik het hierbij.

Bij een van die twee sta ik toch al in het krijt omdat ik in het verslag van de februaribijeenkomst zijn naam verkeerd had geschreven. Gelukkig heeft hij me dat inmiddels vergeven.

Meerdere malen werd het glas geheven, maar serieuze redenen hiervoor werden niet aangegeven. Alleen Cees Venemans riep iets met het glas in de hand over zijn belastingaangifte. Misschien krijgt hij een hoop terug of wilde hij zijn verdriet op deze wijze verdrinken. Nooit zullen we het weten.

Het werd, zoals u begrepen zult hebben, als vanouds een gezellige bijeenkomst, waarna Peter Siebelink , Evert van de Weerd en ondergetekende ons begaven naar het Arnhems Proeflokaal, waar we hartelijk werden ontvangen en een hapje hebben gegeten.

Tot slot zonder vertraging met de trein naar Ede.

Jos Penning


Terug
30-03-2016 Categorie: Gelderland