Nieuws

2e Gunners golftoernooi 2016

Na de ontvangst met koffie en wat lekkers was er gelegenheid om in te slaan. Rond 1 uur deed de lkol bd Kelvin de Richemont het openingswoord.

Hij gaf aan zeer verheugd te zijn met het feit dat het toernooi met 30% meer deelnemers is bezet.

Een woord van dank aan Kol bd Piet Winckelmolen, hij was degene die het GUNNERS golftoernooi naar zijn home course wist te lokken. Een bijzonder welkom aan de Bgen bd Hupka en Otl Preuss, Deze collegae waren als gast uitgenodigd door de VOA. Zij zijn bestuursleden van de 'Freundeskreis der Artillerie' uit Idar Oberstein en waren zeer vereerd om mee te spelen.

Ook is een dank uitgesproken aan de sponsoren, zoals de VOA, waardoor een prachtig prijzenpakket en give aways kon worden uitgereikt. Daarnaast had Maj bd Cor Mouw 4 flessen sekt gedoneerd en waren er voor alle deelnemers appels, deze waren uit de boomgaard van Rene Baas. Aansluitend hebben adj Paul de Regt en Maj Mark van de Beek de details van de spelvorm toegelicht. 

De spelvorm (texas scramble in een 3 bal) sloeg weer geheel aan. Dat er goed gespeeld zou gaan worden was vooraf al helder. In 2015 had de winnende flight 76 slagen en de "verliezer" 81 slagen.

Rond 18.00 waren alle flights weer bij het clubhuis en werd men ontvangen met een heerlijk spiesje en werd een drankje geserveerd. Hulde voor Marco en zijn culinair team van de Hattemse Golf & Country Club!!.

Rond zeven uur kon de "wedstrijdcommissie" de winnaar bekend maken (zie de videoclip).

Aansluitend was er een heerlijk buffet en kon men onderling nog eens napraten maar ook weer nieuwe contacten leggen of oude weer hernieuwen . De reacties van de deelnemers waren hartverwarmend ....."ik schrijf me bij deze in voor 2017"......geweldige dag" ....mooie baan en intiem clubhuis".........."vasthouden dit concept"........Alle deze wijze raad en mooie reacties deden de organisatoren goed, we zijn al weer plannen aan het smeden voor GGT 2017!

Kijk hier naar een foto overzicht

 

 

Met sportieve golfgroet,

Het organiserend comité:

Kelvin de Richemont

Paul de Regt

Mark van de Beek

 

wilt u reageren op dit bericht?, mail naar: gunnersgolftoernooi@gmail.com

 


Terug
05-10-2016 Categorie: Gunners