Nieuws

1ste Gunners Golftoernooi 2015

Het GUNNERSNETWORK is van plan een golftoernooi te gaan organiseren ! Dit (eerste) toernooi ontstaat vanuit de doelstelling van het GUNNERS NETWORK en is daardoor drieledig:Ten eerste om actief dienende GUNNERS met elkaar in contact te laten komen, ten tweede om GUNNERS te betrekken die niet meer voor defensie werken en ten derde om het GUNNERS NETWORK uit te breiden.

Het GUNNERS golftoernooi is een activiteit om te netwerken met mede-GUNNERS en hun contacten. Om hier invulling aan te geven zal er voor een spelvorm gekozen worden die hier bij aansluit, zoals bijvoorbeeld een “ TEXAS SCRAMBLE” . Er zal een mix gezocht worden tussen spelers met hoge- en lage handicap in elke flight. Wanneer dit een succes wordt, kan dit wellicht uitmonden in een regelmatig terugkerende traditie.

Eerste toernooi

Het eerste toernooi in 2015, zal gehouden worden op een vrijdagmiddag eind september of begin oktober dit jaar. Het maximale aantal deelnemers is vastgesteld op 72 om het beheersbaar te houden. De hoogte van de eigen bijdrage is nog niet helemaal duidelijk, maar we zullen ons best doen om voor de greenfee en een hapje eten, een goede prijs te bedingen.

Omdat we dit jaar voor het eerst het GUNNERS golftoernooi gaan organiseren, willen we een inventarisatie doen om in te kunnen schatten wat het animo is. Graag vernemen we van u of u deel wilt nemen aan dit golftoernooi, het is alleen om een inschatting te kunnen maken en zeker geen definitieve inschrijving. Op 28 mei sluiten we de inventarisatie en gaan we bekijken of er voldoende animo is om dit toernooi definitief te organiseren. Zodra dit duidelijk is zullen we bekendmaken hoe u zich definitief kunt inschrijven.

Meedoen? Laat het ons weten

We hopen op veel positieve reacties zodat we het 1ste GUNNERS GOLFTOERNOOI voor u kunnen gaan organiseren. Graag een korte reactie op deze mail of u deel denkt te willen nemen, een simpel JA of NEE als reactie is voldoende. MAIL ONS!! Met sportieve golfgroet,

Het organiserend comité

Opgave via email:  gunnersgolftoernooi@gmail.com


Terug
07-05-2015 Categorie: Gunners Network