Nieuws

Nieuwjaarsbijkomst Afd. Noord

De voorzitter (Dhr. Heyse) kon na de ontvangst, waarin vele nieuwjaarswensen werden uitgewisseld, 18 deelnemers verwelkomen.

Hij begon met een zorgelijke blik over de vergrijzende toekomst van de VOA.

Alhoewel nieuwe leden zich aanmelden vallen er toch veel door verschillende oorzaken af.

Het bestuur van de VOA heeft hierover haar licht laten schijnen en een discussie stuk geproduceerd. Het afdelingsbestuur zal dit stuk bestuderen en aan de leden van de afdeling toezenden met het verzoek daarop commentaar te leveren. Het afdelingsbestuur zal blij zijn met elke reactie van uw kant.

Hoewel wij een kleine afdeling zijn, hebben wij over de opkomst bij onze activiteiten niet te klagen. Het blijkt dat de vier bijeenkomsten per jaar voldoende zijn om de onderlinge band vast te houden. 

Ook in 2017 hopen we weer vier keer bij elkaar te komen. De volgende keer zal een bezoek aan het museum Vosbergen op 19 april zijn. Daarna de BBQ en op 1 december de Barbaraviering.

Hij besloot met de wens dat het een ieder goed zal gaan en bracht daarop een toast uit.

Vanwege de verwachte “mogelijke” ijzel werden degenen die zich voor het diner hadden gemeld wat eerder aan tafel geroepen voor een voortreffelijk diner met keuze mogelijkheden.

Wellicht wordt de Hertenkamp in de toekomst onze vaste stek. Na de koffie (veel te laat zoals gewoonlijk) werd deze bijeenkomst afgesloten


Terug
20-01-2017 Categorie: Noord