Oproep van Commandant VustCo, Kolonel Paul Hoefsloot

Oproep van Commandant VustCo, </p><br /> <p>Kolonel Paul Hoefsloot</p><br /> <p>

U heeft als officier gediend bij de artillerie, u voelt zich nog jong en energiek en u zou weer graag de mogelijkheid willen hebben om deel uit te maken van het Vuursteun Systeem van de Koninklijke Landmacht!

In november 2020 neemt 41 Afdeling Artillerie deel aan de FTX ”Zebra Sword”, geleid door 1 German Netherlands Corps. De oefening vindt plaats in en rondom oefengebieden in Duitsland en de afdeling zal optreden in direct support aan 13 Brigade.

Ongetwijfeld kent u de commercials van de tv waarmee de landmacht enthousiaste kandidaten tracht te werven voor uitdagende, interessante en ook veelal technische functies. Daarbij geven de websites werkenbijdefensie.nl en reservist-worden.nl veel informatie over werk mogelijkheden binnen de Landmacht.

Deze oproep is op de eerste plaats gericht op het dienen als reserve officier in de Afdelingsstaf van 41 Afdeling Artillerie en het deelnemen aan de FTX “Zebra Sword”.

U bent nieuwsgierig en u voelt zich aangesproken! Neem dan contact op met:

Naam/organisatie:

Mail:

Tel:

Natuurlijk is dit bericht gericht aan iedere lezer van de St Barbara. Maar in het bijzonder is het gericht aan de voormalig artillerie officieren die recentelijk de landmacht hebben verlaten, maar diep van binnen de artillerie nog een heel warm hart toedragen. En ook heel graag nog hun diensten als officier willen aanbieden.

Andere artikelen

Login ledengedeelte VOAWEB