Gunners network

Het ontstaan.
Gunners Network is destijds (2011) ontstaan uit de groeiende behoefte, bij officieren werkzaam of ingedeeld bij de Artillerie, aan voortdurende oriëntatie op een volgende uitdagende baan, eventueel buiten de Artillerie of buiten Defensie. Deze behoefte is voornamelijk ontstaan door de vermindering van baangarantie bij Defensie. De VOA heeft besloten om permanent aan deze oriëntatie aandacht te besteden. Daarom is haar hoofdbestuur uitgebreid met een bestuurslid die de portefeuille externe betrekkingen beheert.

Het doel
Het Gunners Network is er om je te ondersteunen in je loopbaan als officier. Dat kan zijn sparren met een (oud) collega over zaken die je wilt delen of vraagstukken waarbij je collegiale ondersteuning wilt. Dat kopje koffie is dan ook de uitnodiging tot gesprek.

Je opties
Het kan zijn dat jij de collega bent die steun zoekt bij vraagstukken. Het kan ook zijn dat jij die collega bent die steun wil bieden. De keuze is aan jezelf. Maak je voorkeur kenbaar bij het bestuur van de VOA. Gunners Network wil hiermee laagdrempelig zijn en staat open voor iedere officier der Artillerie. Je kan ook kiezen om gewoon de ontwikkelingen te volgen. Daarvoor zijn er drie opties op Facebook.
De eerste is GUNNERSNETWORK
(https://www.facebook.com/groups/355753517849028 )
De tweede is de GUNNERS
( https://www.facebook.com/VOA-Afdeling-Gunners-159616574201418 )
De tweede is bedoeld voor actief dienende officieren Artillerie en lid van de afdeling GUNNERS van de VOA.
Wil je in een groter netwerk meekijken. Ga dan naar de facebook pagina van de Stichting Artillery Business Club
(https://www.facebook.com/voaweb.nl )
Keuze voldoende en niet vergeten…het is bedoeld om elkaar te ondersteunen en niet meer dan dat!

Lkol bd Kelvin H. de Richemont
M: 0617421815
E: kelvinderichemont@gmail.com

Login ledengedeelte VOAWEB