GROUND BASED AIR & MISSILE DEFENCE SYMPOSIUM

<dag> <maand> 2024

UNITED AGAINST ALL THREATS

Het Ground Based Air & Missile Defense Symposium is een tweejaarlijks evenement dat zich richt op ontwikkelingen binnen de grondgebonden luchtverdedigingssystemen. Het symposium wordt gehost door het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando en georganiseerd in nauwe samenwerking met de Artillery Business Club.

OPZET 2024:

De militaire wereld om ons heen verandert voortdurend. Vele technische ontwikkelingen geven nieuwe mogelijkheden. Dit geeft ook nieuwe kansen voor het Air & Missile Defence domein.

Om te zorgen dat iedere DGLC’er de nieuwe ontwikkelingen kan volgen en hierover mee kan denken organiseert het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) in
samenwerking met de Stichting Artillery Business Club een symposium waar iedereen van harte welkom is.

Hoe kan je participeren?

Indien er interesse is om als participant aanwezig te zijn of te willen deelnemen als exposant bij het Symposium dan kan een mail worden gezonden naar: secretary.abc@voaweb.nl Er zal dan aansluitend mailcontact volgen en details kunnen worden gedeeld. Is meer snelheid gewenst? Bel of app naar +31617421815 (secretary ABC)

Historie

Wil je nog eens terugblikken of terugkijken? Hier kan je artikelen nalezen, Zien welke bedrijven meededen; Foto’s & Video’s bekijken

Login ledengedeelte VOAWEB