De (militarie) wereld om ons heen verandert voortdurend. Vele technische ontwikkelingen geven nieuwe mogelijkheden. Dit geeft ook nieuwe kansen voor het Vuursteunsysteem. Om de ontwikkelingen te blijven volgen en mogelijk beïnvloeden organiseert de stichting Artillery Business Club met het VuursteunCommando een tweejaarlijks symposium op de Legerplaats bij Oldebroek en het Artillerie Schietkamp.

OPZET 2023:

De focus in 2023 is “FIRES IN CONTEMPORARY WARFIGHTING” en ligt daarmee in lijn met de toekomstige groei van het vuursteunsysteem. De groei richt zich op diverse gebieden van interesse:
Solution for degraded operations; Target mesuration; Mortars. Rocket artillery; Ammunition.
Command, Control, Communication, Computers & Information;
Automated target recognition.

Safety; Tech developments regarding fire support; Sensors; Training apps on mobile devices; Augmented reality; Simulation; Quality v Quantity; HR aspects.

Hoe kan je participeren?

Indien er interesse is om als participant aanwezig te zijn of te willen deelnemen als exposant bij het Symposium dan kan een mail worden gezonden naar: secretary.abc@voaweb.nl Er zal dan aansluitend mailcontact volgen en details kunnen worden gedeeld. Is meer snelheid gewenst? Bel of app naar +31617421815 (secretary ABC)

Historie

Wil je nog eens terugblikken of terugkijken? Hier kan je artikelen nalezen, Zien welke bedrijven meededen; Foto’s & Video’s bekijken

Login ledengedeelte VOAWEB